Årets butik

Carlings MVG

En omtyckt butik i Umeå där personalen är ett föredöme på bra bemötande och god service. De har en välsorterad butik och deras personliga engagemang för varje kund gör att man alltid lämnar butiken med ett gott humör.

Ingrids

Här erbjuds kunden professionell hjälp och god service från det att kunden kliver in i butiken. Personalen ser till att kunden känner sig väl omhändertagen och att denne går hem med det plagg som kunden faktiskt behöver.

By Bike

En populär cykelbutik för såväl Umeåbor som inresta från hela Norrland. De har en uppskattad verkstad och trevlig personal som alltid sätter kunden i fokus och erbjuder service utöver det vanliga.

Årets dagligvarubutik

ICA Kvantum Kronoparken

En välbesökt butik med trevlig personal som levererar, bokstavligt, alla dagar i veckan. Butiken erbjuder brett utbud av råvaror men också god butikslagad mat. ICA Kvantum Kronoparken är möjligheternas butik, som ständigt utvecklas för att överträffa gästerna förväntningar.

Stora Coop Ersboda

En butik med ett brett sortiment med stort fokus på ekologiskt och mat från världens alla hörn. Med en personal som är serviceminded och som ser det som en självklarhet att hjälpa alla sina kunder. Ett viktigt nav för handeln på Ersboda!

ICA MAXI

En omtyckt ICA-butik i Umeå och ett självklart val för många. Ett stort och välsorterat utbud i butiken och en uppskattad e-handelslösning där de erbjuder både avhämtning och utkörning som komplement till sin verksamhet.

Årets butikssäljare

Ellinor Forsberg (Sagolika ting)

Ellinor är en supertrevlig tjej som alltid sätter kunden i fokus och som alltid ger det lilla extra för att du som kund ska hitta den perfekta presenten. Av Ellinor möts man alltid av ett glatt leende när man kliver över tröskeln in till butiken.

Jonas Sandström (Gregers)

Jonas är en ödmjuk person som alltid är på gott humör. En mycket kunnig säljare som på sitt ärliga sätt inte säljer på en något som man inte behöver. Man känner sig sedd och nöjd när man lämnar butiken.

Olivia Unander (Hunkemöller Avion)

Olivia är glad, positiv och fantastisk på att bemöta varje kund på ett proffesionellt sätt och se dennes enskilda behov. Hon har varit med från starten av butiken och är efterfrågad och omtyckt av kunder såväl som arbetskollegor.

Emil Pohjolainen (IKEA)

Emil är en mycket driven och ambitiös kille som säljer med glädje och stort engagemang. En glädje som smittar av sig såväl på kunderna som på hans kollegor.

Towa Boström (Åhléns)

Towa ger professionell service med att välja rätt kosmetik-produkt i den djungel av valmöjligheter som finns inom detta område. Hon är en förebild och inspirationskälla för sitt sätt att bemöta sina kunder.

Elisabeth Önnerlöf (Veromoda City)

Elisabeth är en mycket rutinerad, trevlig och glad säljare med kunden i fokus. Hon har ett brinnande engagemang för att hjälpa kunden och utveckla verksamheten.

Årets ledare

Jessika Häggling (Northbike)

Jessika är en inspirerande ledare i en mansdominerad bransch. Jessika har skapat mycket goda ekonomiska resultat för företaget genom ett ledarskap som bygger på delaktighet, närvaro, handlingskraft och karisma.

Madeleine Mariannesdotter (VILA Avion)

Madeleine är en uppskattad ledare som genom sin personliga ledarstil får sina anställda att känna sig som en i gänget, uppskattade och sedda på jobbet vilket resulterar i ett team som har kul tillsammans och som alltid strävar efter att bli ännu bättre.

Mikael Bronten (ICA Supermarket Ålidhem)

Mikael har trots ägarbyte och förändringar i organisationen stått stadigt och tagit hand om butiken på bästa sätt samt varit ett otroligt stöd till sin personal.

Årets frisörföretagare

Attityd Exclusives

Här erbjuds du som kund personlig service i en inspirerande miljö där frisörerna alltid ger det lilla extra. Salongen känns lyxig och modern men samtidigt är stämningen avslappnad. En favorit hos många!

GlossGods Salon

Salongen drivs av två unga och drivna personer som tagit sin salong till en helt ny nivå. De erbjuder ett nytt, fräscht koncept med helheten i fokus för såväl gammal som ung på ett innovativt sätt.

Vi

VI är salongen där kunskap, bemötande och glädje går hand i hand. Salongen drivs av ett glatt gäng tjejer som alla är goda vänner och som under året expanderat sin personalstyrka. En populär och uppskattad salong på Umeås frisörhimmel. 

Årets hållbara lösning

Linné & Granqvist

Med ett leende på läpparna samt ett hållbart koncept är det ett självklart alternativ för årets hållbara lösning. De jobbar med blommor och tror att det går att göra skillnad genom att arbeta hållbart och välja produkter som är bra för miljön.

Stjärnurmakarna

Ett urgammalt yrke som håller i tiden. En uppskattad butik som hjälper dig att bevara dina gamla arvegods såsom väggur, pendyler, fickur och armbandsur.

Willfix

Willfix tar emot trasiga plagg av alla de olika slag för att laga och ge dessa nytt liv. De är Gore-Tex servicecenter och deras tjänster uppskattas av många. Detta är ett återbruk när det är som bäst!

Årets unga stjärnskott

Frida Lindgren (Veromoda City / VILA Avion)

Frida är en ung, målinriktad och mycket driven tjej som utöver butiksjobbet på Veromoda City pluggar civilekonomi med inriktning mot ledarskap och service. Frida engagerar sig i kunderna på ett fint sätt, och brinner för att ge den absolut bästa servicen i butiken.

Olivia Hermansson (JC)

Olivia brinner verkligen för sitt yrke och kedjan hon jobbar inom. Hon gör allt i sin makt för butikens utveckling i denna svåra tid för lokalhandeln. En person med hjärtat på rätta stället och en uppskattad säljare inom Umeås handel.

Anton Lindberg (Telia Avion)

Med sina blotta 22 år har han inte bara lyckats vända en butik från botten till toppen utan har lyckats sätta sitt namn på kartan inom sitt företag. Han är en glädjespridare och gör alltid sitt bästa för att alla ska ha det bra!