UMEÅ TIDNINGS MARKNADSFÖRINGSPRIS

NORTHBIKE

Motivering:

Ett företag som verkar inom en konkurrensutsatt marknad. Företaget har en mix av medier, digitalt och räckvidd i sin marknadsföring. Kommunikationen består av pris, produkt och varumärke allt för att ligga top of mind och för att skapa en ökad kundtillströmning till butikerna.

ÅRETS UNGA STJÄRNSKOTT

TOM MALM GINSBERG, MSTORE

Motivering:

Att ha modet att våga sälja på sitt sätt.
Att ha kraften att hela tiden vilja utveckla såväl sig själv som butiken i helhet.
Att ha en glödande passion för sina produkter utifrån varje kunds unika behov – det har gett resultat.

Årets pristagare har på kort tid blivit en förebild genom sitt engagerade kundbemötande som bygger på ett nästintill nördigt intresse för sina produkter kombinerat med ett stort hjärta som alltid har kundens bästa i fokus.

ÅRETS LEDARE

PÄR LUNDIN, H&M AVION SHOPPING

Motivering:

Laget och jaget. Årets ledare skapar resultat genom att se individerna och få dem att vilja tillhöra något större. Peppen inför varje dags öppning är redan omtalad som något alldeles extra. Vinnaren i kategorin Årets ledare har lång erfarenhet av att utbilda ledare och nu får hen äntligen möjlighet att utveckla den egna förmågan.

ÅRETS HÅLLBARA LÖSNING

REBUY

Motivering:

Hela världen pratar om cirkulär ekonomi. För att hushålla med jordens resurser är det en nödvändighet att återanvända i stället för att slänga och årets vinnare driver en framgångsrik och populär verksamhet som bygger detta. Företaget har stora ambitioner och möjligheter till tillväxt.

ÅRETS BUTIKSSÄLJARE

MIRANDA PERSSON, THE BODY SHOP

Motivering:

En duktig butikssäljare ska vägleda sina kunder till rätt beslut, ge god service och brinna för sitt yrke. Årets butikssäljare ger alltid det lilla extra och har en god kommunikativ förmåga och på ett proffsigt sätt känner hon in sina kunders unika behov.

ÅRETS FRISÖRFÖRETAGARE

WOW

Motivering:

Detta är en uppskattad frisörsalong som under året drivit sin salong med ett bra resultat och med en brinnande kreativitet. Frisörerna på denna salong sprider alltid en glädje omkring sig så man som kund känner sig väl omhändertagen och välkommen

ÅRETS BUTIK

UTEBUTIKEN

Motivering:

Här sätts kunden alltid i fokus och bemöts av en personal med lång erfarenhet och ett genuint intresse för sina produkter. Detta är en butik som är uppskattad av såväl Umeåbor som inresta.

ÅRETS DAGLIGVARUBUTIK

ICA KVANTUM MARIEHEM

Motivering:

En uppskattad och väl organiserad dagligvarubutik med ett brett
sortiment. Personalen är serviceminded, ofta ses de med ett leende på läpparna, både gentemot sina kunder och varandra.